IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери и Дженифър Гарнър ще се защитават от папараците със закон

15 август 2013 11 53

Двете загрижени за психическото състояние на децата си

Хали Бери, Снимка: Reuters

Хали Бери, Снимка: Reuters

На холивудските знаменитости вече започна адски да им писва от нахалните папараци, които не се спират пред нищо, за да създадат и уловят някоя сензация. Хали Бери е една от дамите, която отчаяно се опитва да избегне медийното внимание, особено сега, когато е бременна с второто си дете. Друга актриса, готова да брани личното си пространство и най-вече децата си, е Дженифър Гарнър. Двете дами са обединили усилия и са настояли за прокарването на по-строг закон, ограничаващ инвазията на папараците, която плашела децата им.

Звездите са настояли писмено в калифорнийската столица Сакраменто за по-строги законови мерки срещу безконтролните фотографи, пише Hollywood Reporter.

„Ние сме майки, които се опитват да защитят децата си", заяви носителката на „Оскар", която има 5-годишно момиченце и се яви още през юни на изслушване по темата пред Конгреса.

„Не искам огромни мъже да изскачат от нищото и да травмират децата ми", проплака Гарнър, която има три дъщери от съпруга си Бен Афлек. Актрисата заяви, че положението става още по-сложно, когато обявят цена за нечии снимки и папраците буквално се превръщат в ловци на глави.

В Калифорния вече се е задвижил законопроект, който да ограничи достъпа до звездните наследници. Според него деца ще могат да бъдат снимани само с изричното съгласие на родителите им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари