IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери показва топли чувства към колегата си Горан Вишнич

26 март 2014 15 36

Актрисата не е снимана с мъжа си Оливие Мартинес вече 6 месеца

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Хали Бери непрекъснато подсилва слуховете, че се е разделила със съпруга си Оливие Мартинес, с когото не са се появявали заедно от повече от шест месеца. Откакто се роди сина им Масео през септември 2013, Бери и Мартинес не са хващани от папараците на нито една обща снимка. В момента актрисата се снима в научнофантастичния телевизионен сериал „Extant“, продуциран от Стивън Спилбърг, където участва и актьорът от хърватски произход – Горан Вишнич („Спешно отделение“).

47-годишната актриса напоследък изглежда доста близка с Горан, който играе неин съпруг в шоуто, но да не забравяме, че тя по същия начин на снимачната площадка на друг филм, се запозна и влюби в очарователния французин Оливие.

Актрисата изглежда във видимо добро настроение, въпреки че жълтите медии в САЩ упорито пишат, че в личния ѝ живот нещата не са перфектни и че Оливие вече се е изнесъл от общия им дом.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Bamse ( преди 10 години )
Eheee, doktor Kovach :D hahahA Olivie Martinez ne be6e li izwestno wreme i s Kaili Minoug? Nali toi be6e...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
наистина изглеждат близки...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар